VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE BLOG


Een droomvakantie beleven in Andalusië

Genieten van de Spaanse kust en Andalusische cultuur nabij Malaga? La Casita biedt vakantiehuizen aan met zwembaden nabij Malaga en op een halfuur rijden van het strand. Dit kan dus een heerlijke vakantie worden!

Een gokje wagen

De vakantiehuizen wordt gerund door een Nederlandse eigenaar gedurende de gehele zomerperiode. In de winter kun je er ook heerlijk overwinteren, zodat je de koude winter in Nederland kunt vermijden. Er is voor elk wat wils in Andalusië, van cultuur tot mooie terrasjes, bezienswaardigheden, lange stranden, mogelijkheden tot sporten, watersport, prachtige binnenlanden met mooie stuwmeren, bergen en leuke dorpen om te bezoeken. De bezienswaardigheden Sierra Nevada en Caminito del Rey zijn op een kleine afstand van alle vakantievilla's. Er zijn vier grote steden die zeer geschikt zijn voor een stedentrip in zuid Spanje: Granada, Cordoba, Sevilla en Malaga.

De vakantievilla's zijn van alle luxe voorzien, waaronder Wifi, zwembad, televisie en een prachtige keuken inbouw wijnklimaatkast model. De kinderen kunnen genieten van een speeltuin op het resort of van de kinderfilmpjes van de Teletubbies. De kinderfilms kunnen worden gekeken via de Android of iOs apps op tablet of mobiel.
AanbiedingenAanbiedingen