VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE BLOG


Maak de perfecte vakantiefoto

Iets wat iedereen vaak doet op vakantie, is toch wel foto's maken. Een foto van je hotel, van van het strand, van dat prachtige uitzicht en natuurlijk een selfie met de andere vakantiegangers. Maar hoe maak je nu de perfecte vakantiefoto? Bestaat dat eigenlijk wel, de perfecte vakantiefoto? Wie denkt dat je zonder dure spiegelreflexcamera geen goede vakantiefoto kan maken, heeft het mis. Er zijn best wel wat tips en trucs om goede en leuke vakantiefoto's te maken, die jou nog jaren zullen herinneren aan die ene heerlijke vakantie.

De afgelopen jaren stijgt het aantal toeristen dat Portugal weet te vinden steeds verder. Zo zoeken steeds meer Nederlanders de stranden van Portugal op, maar ook een stedentrip naar Portugal neemt in populariteit toe. Zo zijn er in 2017 al 11% meer toeristen naar dit prachtige land gekomen dan het jaar daarvoor. De verwachting is dat dit aantal alleen maar zal groeien.

Tip 1: zoek voor een selfie een goede achtergrond

Een selfie van jou en je partner bijvoorbeeld is natuurlijk erg leuk, maar het is nog leuker om daarbij ook te laten zien waar je je bevind! Zorg ervoor dat naast jezelf, ook wat van de omgeving te zien is. Het mooie strand of dat prachtige gebouw. Geef de mensen die jouw foto zien een goed beeld van waar je bent. Je mag iemand best een beetje jaloers maken!


A post shared by ??????? ?????? (@tania_london) on

Tip 2: Geef je vakantiefoto's een mooie zomerse gloed

Er zijn tegenwoordig veel apps te downloaden op jouw smartphone om een leuke filter toe te voegen aan jouw foto. Is het op een dag een beetje bewolkt? Zet er dan een zomerse gloed overheen. Vele gratis apps geven jou de kans om jou foto's net dat stukje extra te geven om het extra te laten opvallen, zonder dat het onnatuurlijk wordt! Als je nu geen smartphone hebt die geweldige fotos kan maken, kun je er ook voor kiezen om een losse camera mee te nemen. Dan kun je zo veel fotograferen als je zelf wil!

Tip 3: Zorg dat je altijd je smartphone en oplader bij hebt

De mooiste plekken voor een foto kom je vaak per toeval tegen. Dat kan dus de hele dag zijn! Zorg dus dat je altijd je smartphone bij de hand hebt, en dat je batterij voldoende opgeladen is. Het zou zonde zijn als je net bij dat ene hoogtepunt bent aangekomen, maar power in je smartphone komt te staan. Onze tip: Heb altijd een powerbank bij, om je telefoon overal en nergens te kunnen opladen.
AanbiedingenAanbiedingen