VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE BLOG


Lekker genieten van een vakantie in eigen land

Een vakantie is eigen land, is dat wel wat. Liever naar zon zekere landen als Spanje, Frankrijk of Griekenland? Dat begrijpen we natuurlijk. Maar vlak Nederland niet uit als prima vakantiebestemming met pareltjes van steden.

Gorinchem

Wat dacht je van Gorinchem. Een verborgen vestingstad op de grens van Noord Brabant, Zuid Holland en Gelderland, midden tussen de rivieren de Merwede, De Maas en de Linge. Een waterrijk gebied van natuurgebieden als het Lingenbos, de dijken langs de rivieren en de wandelroutes rondom de vesting.

Een bootje huren, culture uitstapjes in de maar liefst drie theaters die de stad rijk is of lekker uit eten in de vele restaurants die de stad herbergt. Door de ligging van Gorinchem zijn uitstapjes naar de toeristische routes tussen Woudrichem, Vuren en Slot Loevestein eenvoudig te doen. De regio om Gorinchem is heel erg leuk en mooi, dus voldoende mogelijkheden om leuke dingen te doen. Om optimaal van de omgeving te genieten is het aan te raden om een auto te huren of een fiets. Met een fiets kom je zeker op de leukste plekken uit de regio. Je gaat van dorp naar dorp rond Gorinchem en pakt overal de gezellige plekjes mee.

Hotel Gorinchem

Hotel Gorinchem? Wij raden je aan te overnachten in Hotel Karel de Stoute. Dit boutique hotel is direct gelegen aan Buiten de Waterpoort. Het park en strand aan de rivier de Merwede. Niet voor niets heeft dit hotel de mooiste uitzichten van de stad en is het verblijf bovengemiddeld aangenaam door de gebruikte luxe kamers, materialen en aankleding.

Dus overnachten in Gorinchem doe je bij Hotel Karel de Stoute.
AanbiedingenAanbiedingen