VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE BLOG


Wat is de beste site om je vakantie te boeken?

Een vakantie boeken kan een hele onderneming zijn en erg veel tijd kosten. Als je in Google zoekt, dan krijg je ontelbaar veel sites die een vakantie, accommodatie, campings, hotels of vakantiehuizen aanbieden. Maar hoe weet je nu wat de beste camping is? En als je niet veel tijd wilt besteden aan het zoeken naar een vakantie, hoe boek je dan toch snel je ideale vakantie voor het hele gezin? Op vakantiesitesvergelijken.com vergelijk je op basis van reviews en ervaringen van andere vakantiegangers en boek je snel en eenvoudig jouw ideale vakantie.

Reviews van meer dan 400 vakantiesites op 1 website

Op vakantiesitesvergelijken.com vind je meer dan 400 websites en zoek je eenvoudig aan de hand van categorieŽn. Wil je naar de camping of boek je toch liever een hotel? Is het voor de zomervakantie of de wintersport? En ga je vliegen of met de auto? En heb je een aantal opties op het oog? Bepaal dan op basis van de reviews en ervaringen van andere vakantiegangers wat voor jou de beste reis is.

Enkele topsites op basis van klantreviews

Op basis van de reviews en gedane boekingen zien we een top 5 van reissites waar veel vakanties op geboekt worden:

1. Prijsvrij.nl
2. Vx.nl
3. Trivago.nl
4. Traveldeal.nl
5. Solmar

Op vakantiesitesvergelijken.com vind je echter ook de wat kleineren en onbekendere reissites, maar met minstens zoín verrassend aanbod aan vakantie accommodaties en bestemmingen. Ons doel is echt om het boeken van een vakantie simpel en snel te maken. Gemiddeld besteed een gezin 80 uur aan het oriŽnteren van de zomervakantie. Dat moet toch sneller kunnen dachten wij. Neem snel een kijkje op de site, we zijn benieuwd wat jij er van vindt.
AanbiedingenAanbiedingen