VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE CURACAO

Op zoek naar jouw vakantie op Curacao

Kies voor Curacao


Vakantie jan thiel baai

Jan Thiel Baai
vanaf   ? 699  

Vakantie willemstad

Willemstad
vanaf   ? 549  

Vakantie mambo beach

Mambo Beach
vanaf   ? 789  

Vakantie naar Curacao

Hagelwitte stranden en prachtige palmbomen. De leukste beachclubs en ongekende gastvrijheid. Een prachtig eiland te verkennen en ze spreken er ook nog eens Nederlands. Dat is Curacao. Een prachtig eiland dat onderdeel is van de Nederlandse Antillen. Curacao biedt je de mogelijkheid om een tropische zonvakantie te beleven in iedere prijsklasse. Van het hippe Mambo Beach tot aan de ruige kust bij Westpunt, Curacao biedt het allemaal.

Op zo'n 10 uur vliegen vanaf Schiphol vind je Curacao. Een prachtig eiland in de Caribische Zee, dat voor iedere vakantieganger wel iets te bieden heeft. Curacao beschikt over de meest prachtige hotels en resorts die je je maar kunt bedenken. Wie van luxe en entertainment houdt zit goed op de hippe stranden als Mambo Beach of Jan Thiel Baai. Mooie resorts, prachtge stranden en natuurlijk een lekkere cocktail. Niets zal het je er aan ontbreken om een zorgeloze vakantie te hebben op dit prachtige eiland.

Maar Curacao biedt meer dan alleen gemak en comfort. Het hoogtepunt van het eiland, letterlijk en figuurlijk, is het Christoffelpark. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Dit nationale park is een verzameling van exotische planten en ook zul je hier bijzondere vogels kunnen spotten. Voor de echte avonturiers is ook de Christoffelberg, het hoogste punt van het eiland, te beklimmen. Vanaf de top van deze berg op 372 meter hoogte heb je een schitterend uitzicht over het eiland.

Heb je het eiland helemaal verkend, en ben je dus bij een van de vele gezellige stranden als de Kleine Knip, de Grote Knip of Blauw Baai geweest? Of heb je de ruige kust bij Westpunt gezien? Dan mag een bezoek aan Willemstad op je vakantie naar Curacao absoluut niet ontbreken. Willemstad staat bekend om haar kleurrijke huizen en de iconische Pontjesbrug, h?t symbool van Curacao. Geniet in Willemstad van de sfeervolle winkelstraatjes of plan een bezoek aan het grote winkelcentrum Rif Fort.

Neem voor meer informatie over dit prachtige eiland eens een kijkje op dť ABC Eilanden website.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Curacao

Curacao is samen met het naastgelegen Bonaire en Aruba een zeer populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het is er door het gunstige klimaat vrijwel het hele jaar lekker weer en de vliegverbinding naar het Curacao is prima. Zowel KLM als TUI vliegen met rechtstreekste vluchten naar dit tropische eiland, om jou te laten genieten van een heerlijke vakantie.