VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE COTE D'AZUR

Op zoek naar jouw vakantie aan de Cote d'Azur

Kies jouw bestemming aan de Cote d'Azur


Vakantie cote dazur saint tropez

Saint Tropez
vanaf   € 129  

Vakantie cote dazur nice

Nice
vanaf   € 312  

Vakantie cote dazur campings

Campings
vanaf   € 215  

Vakantie aan de Cote d'Azur

In het zuiden van Frankrijk vind je de Cote d'Azur. De Cote d'Azur is een ideale bestemming voor vakantiegangers die willen genieten van heerlijk weer, een prachtige regio en ook nog eens betaalbaar op vakantie willen gaan. Aan de Cote d'Azur vind je vele gezellige dorpjes en prachtige badplaatsen. In de regio vind je veel overblijfselen van de Romeinse tijd, waardoor de regio bovendien een lust voor het oog is. Kies jij graag voor ongekende luxe aan een prachtig strand in een schitterend hotel? Of ga jij liever voor een sfeervolle camping om met je gezin lekker te genieten? Genoeg mogelijkheden aan de Cote d'Azur. Kies en geniet!

Enkele bekende plekken aan de Cote d'Azur zijn bijvoorbeeld Cannes, Nice en Saint Tropez. Cannes is bekend vanwege het grote jaarlijkse filmfestival dat gehouden wordt in deze stad. Velen zullen Nice kennen vanwege de prachtige binnenstad en de gezellige plekjes die er te vinden zijn en Saint Tropez is vooral door haar luxe en moderne uitstraling bekend. In Saint Tropez is een zeer levendig centrum met een prachtige haven, waar je de ene grote boot na de andere zult zien. Het voordeel van deze verschillende steden is dat je er in allerlei verschillende prijsklasses heen kunt. Voor een zeer schappelijke prijs kun je al genieten van een heerlijke zonvakantie aan de Cote d'Azur. Aan de Cote d'Azur zijn vele zandstranden te vinden om heerlijk aan te ontspannen. Onze tip, ga met je huurauto langs de kust rijden en bekijk één van de vele ongerepte en prachtige baaien die je tegen zult komen.

Bij een vakantie naar Frankrijk denk je natuurlijk al snel aan kamperen, en ook aan de Cote d'Azur kun je heerlijk kamperen. Zo zijn er in de regio vele campings te vinden die niet alleen erg hoog aangeschreven staan, maar ook erg gezellig en sfeervol zijn. Er zijn in de regio verschillende campings. Je vindt er wat drukkere campings maar ook campings die wat meer afgelegen zijn en wat minder druk. De echte topcampings liggen vaak in de buurt van het strand, zodat je ook lekker kunnen genieten aan één van de prachtige zandstranden aan de Cote d'Azur.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Cote d'Azur

De Cote d'Azur is werkelijk een genot voor het oog. De heldere blauwe zee in combinatie met de palmbomen, havens met luxe jachten en prachtige steden en dorpen. Een uitstekende omgeving om heerlijk vakantie te vieren, wat voor type vakantie je ook wil. Geniet van al het pracht en praal dat de Cote d'Azur te bieden heeft, en vergeet niet om even het nabij gelegen Monace te bezoeken. Winkelen, eten, drinken, zwemmen en nog veel meer. Laat je onderdompelen in misschien wel de mooiste regio van heel Frankrijk, de Cote d'Azur.