VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE LANGUEDOC

Op zoek naar jouw vakantie op Languedoc

Kies jouw bestemming in Languedoc


Vakantie languedoc argeles

Argeles sur Mer
vanaf   € 129  

Vakantie normandie languedoc capdagde

Cap d'Agde
vanaf   € 312  

Vakantie languedoc vias plage

Vias Plage
vanaf   € 215  

Vakantie naar Languedoc

De regio Languedoc-Roulisson is een zeer uitdagende en afwisselende regio. Niet alleen vind je vanaf de grens met Spanje naar het noorden heel veel leuke badplaatsen met mooie havens, ook vind je er meer dan 200 kilometer kustlijn. De diversiteit kenmerkt de regio Languedoc; van de prachtige blauwe zee tot aan de hoge toppen aan de Pyreneeën. Prachtige natuur afgewisseld met zeer leuke locaties om jouw vakantie in Zuid-Frankrijk te kunnen doorbrengen. In Languedoc is het allemaal te vinden. Jouw onbezorgde vakantie kan hier beginnen.

In de regio Languedoc zijn veel boomgaarden en wijnvelden te vinden, die de regio een typisch Frans gezicht geven. In deze regio vind je de grote en minder grote steden Monpellier, Cap d'Agde, Argeles sur Mer en Port Camarque. Monpellier is een grote stad waar het bruist van de gezellige pleintjes met bijbehorende cafetjes en bars. Leuk om een dagje te gaan winkelen en genieten. De andere bekende plekken in de regio zijn met name onder zonaanbidders erg populair. Prachtige uitgerekte stranden met mooie boulevards. De echte vakantieliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken, al is het maar om de lekkere temperaturen die hier in de zomer zijn.

Voor toeristen zijn er vele faciliteiten te vinden in de regio. Mooie hotels, maar met name ook hele goede campings zijn er te vinden in Languedoc. Of je nu met je gezin, partner of vrienden gaat, voor iedereen is er wel een plek te vinden. Combineer je vakantie naar Languedoc met een leuke activiteit, want in de regio is veel te beleven. Bezoek een van de historische hoogputenten zoals het bekende waterpark Aqualand, ga actief watersporten of neem een kijkje bij het bekende kanaal Canal du Midi, dat van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse Zee loopt.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Languedoc

De regio Languedoc is een regio waar vakantieliefhebbers graag komen. Met badplaatsen als Argeles sur Mer, Cap d'Agde, Vias Plage, Le Grau de Roi en Monpellier is het een echte vakantiebestemming. Vele hotels en campings staan voor je klaar om jou te laten genieten van je vakantie. Kies jij voor lekker luieren aan de Middellandse Zee of ga jij liever de regio verkennen? Of kies je voor beide? Het kan allemaal in Languedoc-Roussillon!