VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE NORMANDIň

Op zoek naar jouw vakantie op NormandiŽ

Kies jouw bestemming in NormandiŽ


Vakantie normandie

NormandiŽ
vanaf   Ä 129  

Vakantie normandie bagnoles

Bagnoles
vanaf   Ä 312  

Vakantie normandie cabourg

Cabourg
vanaf   Ä 215  

Vakantie naar NormandiŽ

NormandiŽ is een zeer populaire bestemming in Frankrijk waar jaarlijks vele toeristen heen gaan om hun vakantie te vieren. NormandiŽ staat bekend om haar prachtige natuur, zeer rijke geschiedenis die overal terug te vinden is en natuurlijk ook de lange en vaak kindvriendelijke zandstranden. NormandiŽ is natuurlijk bekend van onder andere de Tweede Wereldoorlog, zo is te zien aan de bekende D-Day stranden. Deze regio heeft meer te bieden dan alleen lekker ontspannen vakantie vieren. Vakantie in NormandiŽ is een echte belevenis.

Voor gezinnen met (opgroeiende) kinderen is NormandiŽ een erg populaire bestemming. De regio kent vele campings en vakantieparkeren die erg modern zijn en daarom erg geschikt om jou en je gezin van een welverdiende vakantie te laten genieten. NormandiŽ ligt in het noordoosten van Frankrijk en heeft een afwisselend zeeklimaat. Daarom is het heerlijk om lekker NormandiŽ te gaan verkennen tijdens je vakantie. NormandiŽ is een waar genot voor het oog om doorheen te rijden. Je komt de meest schitterende stranden tegen en ook zie je woeste kliffen. Langs de Cote d'Albatre kun je dit bijvoorbeeld goed zien. De regio wordt bovendien niet overspoelt met toeristen, waardoor je lekker op je gemak overal kunt gaan kijken.

…ťn van de leukste uitstapjes die je kunt maken tijdens je vakantie in NormandiŽ is een bezoek aan de Mont St. Michel. Een klein eilandje voor de kust van NormandiŽ met daarop een puntige berg. Op deze berg vind je een vele kapllen en kloostergebouwen, die het uitzicht erg sprookjesachtig maken. Ben je onderweg langs de kust van NormandiŽ? Dan kom je vele gezellige badplaatsjes tegen waar je een fijne tussenstop kunt houden. Lekker eten en lekker drinken, daar houden ze in Frankrijk natuurlijk wel van. Doordat het zo toegankelijk is, en ook nog eens op een paar uur rijden van Nederland te bereiken is, kan het voor jou en je gezin ook een ideale vakantiebestemming zijn!
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie NormandiŽ

Op slechts een paar uur rijden vanaf Nederland ben je al in NormandiŽ, ideaal dus voor een vakantie met de auto. Vanaf Utrecht is het namelijks slechts 6 uur rijden. In deze regio hoef je je geen moment te vervelen. Grootste hoogtepunt van deze regio is waarschijnlijk de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog, die je op verschillende plekken nog terug kunt zien. De rijke geschiedenis wordt hier breed uitgedragen. Daarnaast is de regio gezien haar stranden en leuke campings ideaal om met je gezin de vakantie door te brengen.