VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE KOS

Op zoek naar jouw vakantie op Kos

Kies jouw bestemming op Kos


Vakantie kos kos-stad

Kos-Stad
vanaf   ? 259  

Vakantie kos kardamena

Kardamena
vanaf   ? 279  

Vakantie kos kefalos

Kefalos
vanaf   ? 289  

Vakantie naar Kos

Al vele jaren is Kos een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen. Kos is een van de meest populaire bestemmingen in Griekenland, en dat is niet voor niks. Door de vele stranden en prachtige dorpen is Kos zeer geliefd onder vakantiegangers, omdat het veel variatie kan bieden tijdens jouw vakantie. Heerlijk luieren aan het strand, genieten van de gezellige Griekse cultuur of heerlijk het eiland per auto of scooter verkennen? Het kan allemaal op Kos.

Aan de oostkant van Kos vind je de hoofdstad Kos-Stad, dit is het bruisende centrum van het eiland. Het meeste toerisme vind je dan ook hier. In Kos-Stad vind je vele hotels, restaurants en veel leuke winkeltjes om heerlijk te shoppen. In de avond komt de stad helemaal tot leven en kun je heerlijk eten en daarna genieten van de gezelligheid in ??n van de vele bars. Ook in de andere kustdorpen is het heerlijk vertoeven. Zo zijn de dorpen Kefalos, Tigaki, Kardamena en Marmari ook erg gezellig en ideaal om er je vakantie te vieren.

Een tripje dat zeker niet mag ontbreken op je vakantie op Kos is een trip met de boot naar Bodrum in Turkije. Wat weinig mensen weten is dat je vanuit de haven van Kos-stad binnen een uur in Bodrum bent. Een zeer leuke stad waar je je zeker een dag prima zult vermaken. Zo combineer je twee leuke vakantiebestemmingen in ??n keer!

Het kan ook erg leuk zijn om het eiland zelf te gaan verkennen. Tijdens een vakantie op Kos kun je op vele plekken een auto en/of scooters huren, waarmee je op een leuke manier het eiland kunt rondgaan. Je zou binnen ??n dag het hele eiland prima rond kunnen. Bezienswaardigheden die op deze trip niet mogen ontbreken zijn het plataan van Hippocrates, het Romeins amfitheater en de windmolen in Antimachia.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Kos

Kos is een Grieks eiland in de Ege?sche zee en is zo?n 40 kilometer breed. In slechts een uurtje rijdt je van de ene kant naar de andere kant van het eiland. Kos heeft zo?n 33.000 inwoners en wordt veel toeristen bezocht. Het vliegveld van Kos ligt zeer centraal op het eiland, zodat je vanuit de luchthaven nooit langer dan een half uurtje hoeft te rijden totdat je op je plaats van bestemming bent aangekomen.