VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE RHODOS

Op zoek naar jouw vakantie op Rhodos

Kies jouw bestemming op Rhodos


Vakantie rhodos rhodos-stad

Rhodos-stad
vanaf   € 259  

Vakantie rhodos faliraki

Faliraki
vanaf   € 279  

Vakantie rhodos trianta

Trianta
vanaf   € 289  

Vakantie naar Rhodos

Rhodos is niet voor niets één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland. Niet alleen vind je hier de prachtige combinatie zon, zee en strand, maar kun je ook nog eens genieten van een prachtig eiland. Rhodos geeft je namelijk ook nog eens een kijkje in de echte Griekse cultuur en laat je zien hoe mooi de Griekse eilanden kunnen zijn. Zo zijn Rhodos-stad, Lindos en de vlindervallei echte aanraders. Rhodos biedt je al het mooie van Griekenland op één eiland.

De meest populaire locatie van het eiland is Rhodos-stad. Rhodos-stad is het bruisende centrum van het eiland, en biedt twee totaal verschillende gezichten. Aan de ene kant vind je er een stijlvol centrum met leuke winkelstraatjes, mooie restaurants en gezellige bars en terrassen. Daarnaast biedt Rhodos-stad je ook een mooi middeleeuws gedeelte waar je goede indrukken krijgt van hoe Rhodos er vroeger uit zag, een uizicht wat je gezien moet hebben bij een bezoek aan Rhodos-stad.

Aan de andere kant van het eiland vind je Lindos. Lindos is een oud dorpje dat bovenop een berg gebouwd is. Dit levert prachtige beelden op en de witte huizen die tegen de rots gebouwd zijn zie je al van ver af. Bovenop de rots van Lindos staat de oude Akropolis, één van de oudste monumenten uit de Griekse oudheid. Deze stad is helemaal autovrij en laat je Griekenland beleven zoals het zou moeten. Ben je weer beneden, neem dan direct een frisse duik in de zee.

Het eiland Rhodos is niet erg groot, en daarom ideaal om te verkennen met de auto of met een scooter. Rhodos kent vele zandstranden en vele badplaatsen aan de kust. Heerlijk om je trip te onderbreken voor een lekker koel drankje. Het voordeel aan Rhodos is dat er altijd een strand in de buurt is, waardoor de verkoeling nooit ver weg is.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Rhodos

Rhodos ligt midden in de Egeïsche zee en heeft door haar ligging altijd een verkoelend briesje. Vanuit Rhodos is het prima mogelijk om een uitstapje met de boot te maken naar één van de buureilanden, maar ook is een uitstapje naar het Turkse Marmaris erg populair. Met de boot ben je hier binnen een uur vanuit Rhodos-stad. De hoofdstad van het eiland is Rhodos-stad, dat boven in de kop van het eiland te vinden is. Bovendien is de luchthaven van het eiland hier vlakbij.