VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE GARDAMEER

Op zoek naar jouw vakantie aan het Gardameer

Kies jouw bestemming aan het Gardameer


Vakantie gardameer camping

Gardameer campings
vanaf   Ä 63  

Vakantie gardameer hotel

Gardameer hotels
vanaf   Ä 175  

Vakantie aan het Gardameer

Het noorden van ItaliŽ kent vele mooie meren. De meest bekende daarvan is het Gardameer. Al jaren is het Gardameer een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen. …ťn van de grote voordelen is de afstand; het Gardameer is vanuit Nederland heel makkelijk met de auto te bereiken. In ongeveer 11 uur rijden ben je bij dit prachtige meer. Tijdens deze rit door het bergachtige landschap kom je al snel helemaal in de vakantiesfeer. In de buurt van het Gardameer vind je vele accomodaties. Prachtige hotels worden afgewisseld met de gezelligste campings, voor ieder dus wat wils!

Rondom het Gardameer kun je je ogen uitkijken. De regio biedt heel verschillende landschappen en leent zich er perfect voor om een dagje heerlijk rond te rijden en te genieten van de omgeving. Hoge bergen met bijvoorbeeld grote citroenbomen zul je veel tegenkomen. Ondertussen rijdt je door de prachtige typisch Italiaanse dorpjes met allemaal hun eigen charme. De grootste stad rond het Gardameer is Desenzano del Garda. Dit is een typisch Middeleeuws dorp met een gezellig centrum met kleine straatjes, leuke pleinen en genoeg mogelijkheden om leuke souvenirs te zoeken.

In de buurt van het meer vind je erg veel campings. Zowel grote als kleine campings, net waar jouw behoefte ligt. Deze campings hebben veelal een goede beoordeling en geven je het ťchte vakantiegevoel. Ga je met je gezin op vakantie en zoek je een leuke camping? Kijk dan zeker eens rond het Gardameer. Voor wel volwassenen als kinderen is er veel plezier te vinden op de campings, en dat zal dan ook zeker een vakantie worden om nooit meer te vergeten.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Gardameer

Het Gardameer is het grootste meer van ItaliŽ en biedt volop vakantieplezier! Op slechts 11 uur rijden maakt het van deze regio een ideale plek om je vakantie te vieren. Veel campings en hotels in de omgeving die je een heerlijk verblijf kunnen geven. Voor zowel jong als oud een regio om je nooit te hoeven vervelen. De omgeving is erg uitdagend en natuurlijk kun je op het meer heerlijk zwemmen en andere watersporten beoefenen. Pak jij deze zomer de auto om te genieten van een vakantie aan het Gardameer?