VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE SICILIň

Op zoek naar jouw vakantie op SiciliŽ

Kies jouw bestemming op SiciliŽ


Vakantie sicilie cefalu

Cefalý
vanaf   Ä 193  

Vakantie sicilie giardini

Giardini
vanaf   Ä 175  

Vakantie sicilie taormina

Taormina
vanaf   Ä 185  

Vakantie op SiciliŽ

SiciliŽ is het meest zuidelijke eiland van ItaliŽ en onderweg naar het eiland kun je vanuit het vliegveld al het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van het eiland zien; de vulkaan Etna. Een absolute must-see van SiciliŽ. Maak een actieve wandeltocht over de helling van deze inactieve vulkaan, en bekijk dit prachtige natuurverschijnsel van dichtbij. Het eiland biedt jou alles om er een heerlijke vakantie van te maken. Prachtige stranden gecombineerd met de leukste dorpjes geven jou het echte vakantiegevoel. Maar SiciliŽ is meer dan dat. Prachtige natuur, monumenten uit de Romeinse tijd en ook mooie grote steden als Palermo en Catania.

Een vakantie naar SiciliŽ is een hele bijzondere ervaring. Het eiland ligt midden in de Middellandse zee, aan de voet van het zuiden van ItaliŽ. Het eiland ligt boordenvol prachtige cultuurschatten zoals ze er vroeger al bij lagen. Vanwege de ligging heerst er een zeer gunstig klimaat waardoor het een groot deel van het jaar erg aangenaam weer is. Met ongeveer 1000 kilometer kustlijn is er voldoende ruimte om toeristen een heerlijke vakantie te geven. Langs de kust zijn vele leuke en gezellige badplaatsjes te vinden waar vele mooie accomodaties te vinden zijn. Onze tip; huur een auto en ga het eiland verkennen en je ogen de kost geven. Ga dan zeker even langs het kiezelstrand van Taormina. Hier kun je een kabelbaan van het ene strand naar een ander hogergelegen strand pakken, om vanuit daar een bezoek te brengen aan de Blauwe Grot.

Een andere mooie plaats op het eiland is het stadje Cefalý. Cefalý is een prachtige stad in het noorden van het eiland en geeft jou de kans om SiciliŽ op haar mooist te zien. Een prachtig strand, een oogstrelende omgeving en mooie hotels om te verblijven. Neem daar zeker een kijkje! Wil je ter plekke genieten van een echte Siciliaanse lekkernij? Probeer dan eens een brioche con gelato, beter bekend als een broodje ijs. Op SiciliŽ zeggen ze dat zij de uitvinders van ijs zijn. Proberen dus!
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie SiciliŽ

Wissel cultuur af met het heerlijk ontspannen aan een prachtig strand. Dat is SiciliŽ. Binnen een paar uur ben je met het vliegtuig op SiciliŽ en vanaf dat moment kan je vakantie beginnen. Op het Italiaanse eiland zijn meer dan genoeg plekken te vinden om te genieten van de echte Siciliaanse cultuur, en eigenlijk is een weekje te kort om het hele eiland te zien. Maar vergeet vooral niet te genieten. Het weer is er vaak erg lekker, dus ook daar mag jij zeker van mee profiteren.