VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE KAAPVERDIĖ

Op zoek naar jouw vakantie naar Kaapverdiė

Kies voor Kaapverdiė


Vakantie sal

Sal
vanaf   € 399  

Vakantie santiago

Santiago
vanaf   € 555  

Vakantie boa vista

Boa Vista
vanaf   € 493  

Vakantie naar Kaapverdiė

Kaapverdiė bestaat uit 10 prachtige eiland voor de westkust van Afrika, te weten Sal, Boa Vista, Maio, Santiago, Sao Vicente, Santa Antao, Sao Nicolau, Brava, Fogo en Santa Luzia. Elk van deze eilanden heeft zijn eigen aspecten die het eiland prachtig maakt. Het ene eiland is meer gericht op toerisme dan het andere eiland, maar één ding is zeker, je kunt er heerlijk vakantie vieren.

De meest populaire eilanden van Kaapverdiė zijn Sal, Boa Vista en Santiago. Op deze eilanden kun je je vakantie zo inrichten zoals je zelf wil. Heb jij graag een onbezorgde vakantie waarbij je heerlijk aan het zwembad kan relaxen, kan ontspannen in de spa en iedere avond lekker uitgebreid kunt eten onder het genot van leuke entertainment? Kies dan voor één van de prachtige resorts die hier te vinden zijn. Het zal je aan niets ontbreken.

Maar Kaapverdiė is meer dan relaxen en luieren, de eilanden lenen zich namelijk perfect voor een actieve vakantie. De prachtige onderwaterwereld aan de kust is namelijk uitermate geschikt voor duik- en snorkelliefhebbers. In dit gedeelte van de Atlantische Oceaan vind je namelijk veel verschillende vissoorten, en moet je niet verrast zijn als je ineens langs een grote schildpad komt te zwemmen. Ook windsurfers en kitesurfers kunnen hier heerlijk aan hun trekken komen.

De verschillende dorpjes op de eilanden zijn ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. De dorpjes met lokale marktjes en winkelstraatjes geven je een goed beeld van de cultuur in Kaapverdiė. Bovendien wordt je door de lokale bevolking met open armen ontvangen. Ieder eiland heeft daarnaast zijn eigen hoogtepunten. Zo heeft Boa Vista bijvoorbeeld een prachtig uitkijkpunt op het hoogste plekje van het eiland, en is de grote katholieke kerk Sao Isabel een lust voor het oog. Vanuit de resorts worden vaak excursies aangeboden die je de mooiste plekken van het eiland laten zien, maar ook je reisorganisatie kan deze tripjes verzorgen.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Kaapverdiė

Vanaf Schiphol is het tussen de 5 en 6 uur vliegen naar Kaapverdiė. Door de gunstige ligging, ter hoogte van de kust van Senegal, is het klimaat het hele jaar door erg gunstig. Mede daardoor is de eilandengroep ook tijdens de wintermaanden erg populair voor mensen die heerlijk willen overwinteren met een zeer aangename temperatuur.