VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE COSTA DE LISBOA

Op zoek naar jouw vakantie op Costa de Lisboa

Vakantie naar Costa de Lisboa


Vakantie kreta lissabon

Lissabon
vanaf   € 259  

Vakantie kreta cascais

Cascais
vanaf   € 279  

Vakantie kreta estoril

Estoril
vanaf   € 289  

Vakantie naar Costa de Lisboa

In het gebied rond de Portugese hoofdstad Lissabon vind je de regio genaamd Costa de Lisboa. Deze regio staat bekend om haar heerlijke, typisch Portugese, onbezorgde leven. Je vindt hier veel uitgestrekte stranden, de mooiste baaien met bijbehorende havens en de prachtigste bezienswaardigheden. Combineer hier het bezoeken van de mooiste plekken van het land met het genieten op één van de vele stranden. Hoogtepunt van deze regio is natuurlijk de stad Lissabon, waar je heerlijk een paar dagen kunt vermaken en je laten onderdompelen door de Portugese gastvrijheid.

Lissabon leent zich uitstekend voor een hele gave citytrip. De hoofdstad van Portugal is een belangrijke havenstad en heeft veel hoogteverschillen door de stad heen. Dit zorgt er voor dat je bij één van de vele 'miradors', ook wel uitkijkpunten genoemd, een adembenemend uitzicht hebt over de hele stad. Wil je op een zeer traditionele manier genieten van al het moois dat Lissabon je te bieden heeft? Maak dan een rit met de klassieke tram 28. Deze tramlijn gaat langs alle hoogtepunten van de stad en dat op een leuke manier. Op en af over de zeven heuvels waarop de stad gebouwd is, krijg je al het moois te zien.

Wat verder van stad Lissabon vinden we het kleinere Estoril. Estoril is een rustige stad waar mensen vaak komen voor hun rust, en op die manier te genieten van de Portugese zon. Golfbanen en tennisbanen zie je hier dan ook veel. Estoril heeft echter wel een groot strand met veel faciliteiten. Net wat rustiger allemaal, maar wel erg aangenaam.

Ook een andere voorstad van Lissabon, Cascais, is erg populair onder toeristen. Deze stad ligt ook aan het strand en valt op door de grote kliffen en rotsen die er te vinden zijn. Het centrum kenmerkt zich door gezellige restaurants, bars en terrassen en de drukbezochte haven waar je spectaculaire boten kunt zien liggen. Hoogtepunt van de stad is het fort van Cascais, wat één van de overblijfselen is van de stad zoals deze eeuwen geleden gebouwd is. Een must see!
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Costa de Lisboa

De Costa de Lisboa ligt in de regio van de Portugese hoofdstad Lissabon en grenst aan de Costa de Prata en de Atlantische Oceaan. Langs de kust zijn vele bezienswaardigheden te vinden in zowel de grooste stad Lissabon als in de omliggende dorpen en steden. Vanaf Nederland is het zo'n drie uurtjes vliegen naar deze regio en vrijwel alle grote reisaanbieders bieden reizen aan naar die prachtige deel van Portugal.