VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE BARCELONA

Op zoek naar jouw vakantie in Barcelona

Kies voor het mooie Barcelona


Vakantie barcelona

Barcelona
vanaf   € 169  

Vakantie naar Barcelona

Barcelona wordt terecht één van de meest indrukwekkende steden van Europa genoemd. Aardige mensen, prachtige stad om door heen te wandelen, indrukwekkende architectuur en ook nog eens een geweldige ligging aan zee. Bovendien is de verbinding tussen Nederland en Barcelona prima, waardoor je al binnen 2 uur vliegen in het centrum van de stad kan zijn. Barcelona is voor velen daarom een echte favoriet voor een leuke citytrip.

De stad Barcelona ligt recht aan de Middellandse Zee. Het kloppende hart van de provincie Catalonië biedt alles wat je wil van een citytrip. De bereikbaarheid is goed, en het weer is vaak lekker. Zo ligt de gemiddelde temperatuur zelfs in de wintermaanden tussen de 12 en 16 graden, en is het in de zomermaanden al snel 25 graden of warmer. Omdat Barcelona ook aan het strand ligt, is een dagje naar de kust ook zeker een aanrader wanneer je Barcelona bezoekt. In de haven van Barcelona zul je bovendien prachtige boten kunnen zien. Het is bovendien altijd erg gezellig in deze haven, waar je zeker een verse vis moet proberen in één van de vele restaurantjes.

Met een inwoneraantal van ruim 6,5 miljoen is Barcelona een echte wereldstad te noemen. Veel toeristen kiezen Barcelona als stedentrip omdat deze stad je van alles kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan het altijd gezellige centrum van de stad. De bekende winkelstraat Ramblas biedt je uren winkelplezier. Kies tussen het winkelen door voor één van de gezellige terrasjes of kies een sfeervolle bar om een koud drankje te nemen. Barcelona staat daarnaast bekend om zijn prachtige architectuur. Zo is één van de meest indrukwekkende gebouwen van de stad de Sagrada Fimilia, een kathedraal ontworpen door Gaudí.

Wil jij het maximale uit je stedentrip naar Barcelona halen? Dan kun je ook denken aan een bezoekje aan de fontein Font Magica waar vaak mooie shows worden gegeven, het Aquarium van Barcelona of bezoek één van de uitzichtpunten van de stad. Barcelona kent namelijk veel hoogteverschillen, waardoor er op verschillende plekken in de stad een prachtig uitzicht over de hele stad te vinden is.

Voor de sportliefhebber mag een bezoekje aan het magische Camp Nou niet ontbreken. Het bekende voetbalstadion van voetbalclub FC Barcelona waar wekelijks sterren als Lionel Messi zijn kunsten vertonen, is dagelijks te bezoeken voor een uitgebreide rondleiding, met uitzicht op het veld.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Barcelona

Barcelona is een grote Europese stad die ieder jaar weer veel toeristen trekt. Vanuit Nederland is Barcelona goed bereikbaar van zowel Eindhoven Airport als Schiphol. Daarom ben je binnen korte tijd in op deze prachtige plek. Bekijk hier de vertrektijden vliegveld Barcelona.

In Barcelona zijn vele hotels te vinden waardoor jij altijd wel een heerlijke plek kunt vinden om te verblijven tijdens jouw citytrip. Daarnaast heeft Barcelona uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer, zodat jij in een paar dagen de hele stad kunt verkennen.