VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE COSTA BRAVA

Op zoek naar jouw vakantie aan de Costa Brava

Kies voor de Costa Brava


Vakantie malgrat de mar

Malgrat de Mar
vanaf   € 225  

Vakantie calella

Calella
vanaf   € 219  

Vakantie santa susanna

Santa Susanna
vanaf   € 209  

Vakantie naar de Costa Brava

De Costa Brava is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming. Deze prachtige regio in het noorden van Spanje heeft kilometerslange kustlijnen waar. Ruim 200 kilometer lang vind je de mooiste en gezelligste dorpen en steden waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Van mooie campings tot de luxe hotels, alles voor jouw ideale vakantie.

Onder de rook van Barcelona vind je de Costa Brava. Al jaren een geliefde vakantiebestemming voor voor Nederlandse toeristen. Bekende plaatsen als Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar en vele andere plaatsen zijn er helemaal op gericht om jou een heelijke vakantie te laten beleven. Door het gunstige klimaat is de Costa Brava in de zomer erg geschikt om een zonvakantie te vieren. De temperatuur in de zomermaanden schommelt zo tussen de 25 en 30 graden. Heerlijk om lekker aan het strand te liggen dus.

De Costa Brava biedt meer dan alleen mooie stranden en prachtige hotels. De omgeving van de Costa Brava is schitterend en biedt vele mogelijkheden om er een dagje uit te gaan. De verschillende dorpjes hebben vaak ook een eigen markt, waar je de leukste souvenirs maar ook reguliere boodschappen kunt halen. En wat dacht je van een dagje naar Barcelona? Maar behalve Barcelona is de echte provinciestad Girona ook een aanrader, beroemd om haar historische binnenstad en leuke pleinen en straatjes.

Een aanrader is om een auto te huren en de omgeving te gaan verkennen. Je zult vele dorpjes en steden tegenkomen als je langs de kust rijdt, de één nog mooier dan de andere. Iedere plek heeft zijn eigen centrum met bars, restaurants en boulevards. Langs de kust vind je bovendien vele authentieke havens waar je ’s avonds ook heerlijk kunt eten. De actieve vakantievierder komt bovendien ook aan zijn trekken, want watersporten worden vrijwel overal aangeboden op de populaire stranden. Voor ieder wat wils!
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Costa Brava

De Costa Brava begint zich net onder de grens met Frankrijk, en loopt door tot aan Barcelona. Ruim 200 kilometer kustlijn met leuke dorpjes als Callela, l’Estartit, Blanes, Callela, Lloret de Mar en Tossa de Mar. Deze regio is goed bereikbaar via de vliegvelden van Barcelona, Reus en Girona. De reistijd met de auto bedraagt ongeveer 18 uur.