VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE IBIZA

Op zoek naar jouw vakantie op Ibiza

Kies jouw bestemming op Ibiza


Vakantie Ibiza playa d'en bossa

Playa d'en Bossa
vanaf   € 249  

Vakantie ibiza figueretas

Figueretas
vanaf   € 279  

Vakantie ibiza san antonio

San Antonio
vanaf   € 289  

Vakantie naar Ibiza

In vele opzichten is Ibiza een geschikte vakantiebestemming voor iedereen. Van jong tot oud, iedereen zal zich vermaken op dit heerlijke eiland. Ibiza is onderdeel van de eilandengroep Balearen en biedt voor ieder wat wils. Prachtige oude stadjes, witte zandstranden en helderblauwe zee. Wat wil je nog meer?

Ibiza staat bij veel mensen bekend als feesteiland. Daar is in principe niets over gelogen. Ieder jaar weer vliegen de beste DJ’s ter wereld naar Ibiza om daar in één van de discotheken de leukste feesten te organiseren. Tot in de late uurtjes feest vieren in het centrum van Ibiza-stad of één van de andere steden is geen uitzondering. Ziet jouw ideale vakantie eruit als overdag heerlijk relaxen en ’s avonds feesten tot de zon weer op komt? Dan is Ibiza voor jou een prachtige bestemming!

Maar Ibiza is zo veel meer dan dat. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Tussen de prachtige stranden en de authentieke dorpjes vind je de mooiste natuurgebieden. Zo vind je in het noorden van het eiland prachtige bossen met hoge kliffen. Ideaal voor een heerlijke wandeling door de natuur. Of neem eens een kijkje op de top van de hoogste berg van het eiland, de Puig de Missa. Het uitzicht vanaf dat punt zal adembenemend zijn.

Op Ibiza kun je daarnaast de echte Spaanse cultuur proeven. Letterlijk en figuurlijk. In de prachtige stadjes Ibiza-Stad, Playa d’en Bossa en San Antonio vind je prachtige pleinen, gezellige markten en de leukste winkeltjes. Je zult merken dat de je overal vrolijke, typisch Spaanse muziek hoort om toeristen te vermaken. In combinatie met een lekkere cocktail en een verbluffende zonsondergang is dit helemaal de moeite waard om te gaan bekijken.

De veelzijdigheid van Ibiza zal er voor zorgen dat je een geweldige vakantie zult ervaren op Ibiza. Waar je ook naar op zoek bent, Ibiza biedt het je. Mooi voordeel is dat de zon er vaak schijnt, en het Middellandse Zee klimaat maakt het erg aangenaam. Kies jij voor jouw volgende vakantie Ibiza als bestemming, dan zul je daar geen spijt van krijgen!
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Ibiza

Ibiza is onderdeel van eilandengroep Belaeren en ligt in de Middellandse Zee ten oosten van het Spaanse vaste land. Door deze gunstige ligging en daarbijhorend Middellandze Zeeklimaat is het voor een langere tijd lekker weer op het zonnige eiland.

Er wonen zo'n 140.000 mensen op dit eiland maar trekt ook erg veel toeristen die hier vakantie komen vieren. Bekendste steden van Ibiza zijn Ibiza-stad, San Antoni, Port de San Miquel en Playa den Bossa. Op het strand zijn vele stranden te vinden waar de toeristen op het eiland maar al te graag gebruik van maken.