VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE MALLORCA

Op zoek naar jouw vakantie op Mallorca

Kies jouw bestemming op Mallorca


Vakantie Mallorca El Arenal

El Arenal
vanaf   € 249  

Vakantie Mallorca Cala d'Or

Cala d'Or
vanaf   € 279  

Vakantie Mallorca Playa de Palma

Playa de Palma
vanaf   € 289  

Vakantie naar Mallorca

Mallorca, onderdeel van eilandengroep de Belearen. Al binnen zo’n twee uur vliegen vanuit Nederland ben je op dit prachtige eiland. Wie zoekt naar een lekkere zonvakantie, zit op Mallorca uitstekend op zijn plek. Een veelzijdig eiland waar iedereen de vakantie kan vinden waar hij naar op zoek is. Zoek je een actieve vakantie, een vakantie om te ontspannen of een feestvakantie? Het kan allemaal op dit bruisende eiland.

In de Middellandse zee vind je het eiland Mallorca, een eiland wat je een echt eilandgevoel geeft. Je hebt genoeg kansen om de mooiste plekjes van dit eiland te ontdekken. Pak je mountainbike en fiets de mooiste routes, of huur een auto en bezoek de leukste dorpjes die het eiland te bieden heeft. Je zult je ogen uitkijken. Naast de grootste steden van het eiland zoals Palma de Mallorca, Cala d’Or en Manacor, heeft het eiland een kustlijn van 581 kilometer waar je de leukste dorpjes vindt. Naast de toeristische omgeving van alle steden en hotels, biedt Mallorca, met name aan de westkant van het eiland, een prachtige natuurrijke omgeving. Hoge toppen met prachtig uitzicht over het eiland zijn er voldoende. Een week op Mallorca geeft je genoeg tijd om de leukste plekken te bezoeken.

Bovendien zul je in steden als Palma de Mallorca de echte Spaanse cultuur meekrijgen. Het gezellige stadscentrum geeft je de kans om lekker te eten en te drinken, en in de kronkelige straatjes rond het centrum kun je lekker gaan shoppen voor de leukste souvenirs. Combineer een dag aan Palma de Mallorca met één van de vele kleine dorpjes en beleef daarmee Mallorca op de meest ultieme manier.

Vanwege het Middellandse Zee klimaat is het vaak en lang lekker weer op Mallorca. Hierdoor, en vanwege de 80 verschillende stranden die Mallorca te bieden heeft, is het eiland een zeer geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke zonvakantie. Op het eiland zijn in alle populaire plekken tal van hotels, appartementen en resorts te vinden waar je kunt verblijven tijdens je reis.
AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Mallorca

Mallorca is onderdeel van eilandengroep Belaeren en ligt in de Middellandse Zee ten oosten van het Spaanse vaste land. Het eiland is een populaire toeristenestemming en wordt met name bezocht door veel Europes toeristen zoals Nederlanders, Duitsers en Britten. Door de vele badplaatsen met prachtige hotels en resorts is het voor veel toeristen erg aantrekkelijk om hier van de zon te komen genieten.

De bekendste en populairste plaatsen op Mallorca zijn Palma de Mallorca, El Arenal, Playa de Palma en Alcudia. Niet alleen in de zomer is Mallorca een populaire bestemmingen, ook in de winter wordt het veel bezocht door mensen die hier komen overwinteren.