VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE FRANKRIJK

Op zoek naar jouw vakantie in Frankrijk

Kies jouw bestemming in Frankrijk


Vakantie in Frankrijk

Frankrijk is misschien het wel meest diverse vakantieland dat je kunt vinden. Iedereen heeft zijn of haar eigen invulling van een ideale vakantie. Kamperen op een gezellige camping met je hele gezin, een actieve vakantie waarin je de bergen in trekt of een weekje lekker ontspannen aan een prachtig zandstrand. Frankrijk biedt het allemaal, is daarom al jaren één van de meest populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen.

In het noord-westen van Frankrijk vind je Normandië. Deze regio biedt tal van vakantiemogelijkheden, voor zowel de actieve als de minder actieve vakantieganger. De regio staat ook bekend om haar vele campings van hoog niveau. Zo kun je heerlijk kamperen op slechts enkele uren rijden van Nederland. Het is een regio waar je zowel parelwitte stranden vind, maar ook torenhoge kliffen. Afgewisseld met de mooiste campings en gezelligste steden, is dit voor jou en je gezin een genot om je vakantie te vieren. Een plek die je zeker niet mag missen bij een vakantie naar Normandië is de Mont-St.-Michel. Dit is een klein schiereilandje dat rotsachtig is en op de top van het eiland vind je een prachtige kerk.

Wat meer naar het zuiden vind je de regio Languedoc-Roussillon. Niet alleen bekend vanwege de vele wijngaarden die je in deze regio tegenkomt, maar ook vanwege de vele plekken waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Lekker aan de kust, maar ook in het binnenland, vind je de leukste campings om heerlijk te vertoeven.

In het zuiden van het land vind je de Cote d'Azur. De Cote d'Azur staat om vele dingen bekend, zoals de vele palmbomen langs de kust, de schitterende jachthavens die in iedere badplaats te vinden zijn, en natuurlijk ook het goede weer. In dit deel van Frankrijk kun je genieten van een zonvakantie in optima forma. Het vakantiegevoel zul je zeker ervaren in deze regio, en een bezoekje aan de prachtige steden als Nice en Monaco mag zeker niet ontbreken op je to-do-list.

Normandië

Stijle rotsen en rustige natuur. Ideaal om heerlijk te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Veel mooie stranden! Lees meer..

Languedoc

Een gebied van een grote historie dat op veel plekken is terug te zien. Geniet van een van de vele mooie stranden en hotels. Lees meer..

Cote d'Azur

De Cote d'Azur is een combinatie van veel natuurschoon, echte Franse cultuur en natuurlijk palmbomen. Puur genieten! Lees meer..

AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Frankrijk

Al jaren is Frankrijk één van de meest populaire vakantielanden in Europa onder Nederlandse toeristen. Met name de veelzijdigheid van het land speelt hier een rol in. Actief rondtrekken door het land, met het gezin naar een prachtige camping of genieten aan één van de mooiste zandstranden? Het kan allemaal in Frankrijk, en ook nog eens relatief dichtbij. Ga heerlijk met de auto naar Frankrijk, of kies voor comfort met het vliegtuig. Breng jij je vakantie komend jaar ook door in Frankrijk?