VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE GRIEKENLAND

Op zoek naar jouw vakantie in Griekenland

Kies jouw bestemming in Griekenland


Vakantie in Griekenland

Iedereen kent Griekenland van de vele mooie eilanden. Zo veel eilanden dat de totale kustlijn van heel Griekenland ruim 15.000 kilometer is. Daar komt bij dat in Griekenland ruim 300 dagen per jaar de zon schijnt. Dat maakt het voor jou de ideale vakantiebestemming! Griekenland ligt in de Middellandse Zee en mede daarom is het lekker vertoeven op de eilanden. Door de zuidelijke ligging en het Middellandse Zee klimaat is er vaak lekker weer, en zijn er vele toeristen die in de zomer naar Griekenland op vakantie gaan.

Uit alle verschillende eilanden moet ook jij een heerlijke bestemming kunnen kiezen. Wat dacht je van het grootste eiland van alle Griekse eilanden, Kreta? Vele prachtige badplaatsen en optimaal genieten van de Griekse cultuur, inclusief het lekkere eten natuurlijk. Niet ver daar vandaan ligt het eiland Rhodos, een eiland waar je je ogen de kost kunt geven en heerlijk kunt genieten van alles wat Griekenland je te bieden heeft. Één van de bekende plaatjes uit Griekenland is van de oude Akropolis bovenop de berg in het dorpje Lindos. Dit kun je vinden op Rhodos. Een ervaring die je niet snel zal vergeten. Een andere aanrader in Griekenland is Kos, één van de meest veelzijdige eilanden in Griekenland. Hier vind je de karakteristieke Griekse cultuur, prachtige stranden en prachtige uitgaansgelegenheden.

Velen zullen bij een luxe vakantie naar Griekenland denken naar zon, zee en strand. Niet geheel onterecht overigens, want dat zijn ingrediënten die op jouw vakantie naar Griekenland niet zullen ontbreken. Maar Griekenland is zo veel meer dan dat. Op vrijwel alle eilanden vind je de echte Griekse cultuur ook terug. Zo vind je op veel eilanden prachtige architectuur uit de Griekse oudheid. Ga jij op pad op het eiland van jouw keuze, dan kom je ongetwijfeld schitterende kastelen, kloosters en andere historische hoogtepunten tegen.

In Griekenland zul je als toerist met open armen ontvangen worden. Griekenland staat bekend om haar gastvrijheid, en dat is iets wat je zeker zult merken wanneer je een vakantie naar Griekenland boekt. In ieder restaurant, café, taverne of andere gelegenheid zul je merken dat je meer dan welkom bent. Zo kun je optimaal genieten van je welverdiende vakantie naar de zon.

Kos

Prachtige stranden, lange kustlijn en prachtige dorpjes om te genieten. Voor ieder wat wils op dit mooie eiland. Lees meer..

Rhodos

Van het gezellige Rhodos-stad tot het karakteristieke Lindos, Rhodos biedt jou hou dan ook een heerlijke zonvakantie.Lees meer..

Kreta

Het grootste en meest veelzijdige Griekse eiland. Zon, zee, strand, cultuur en architectuur. Kreta heeft alles in huis. Lees meer..

AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Griekenland

Of je nu van een actieve vakantie met allerlei uitstapjes en excursies houdt of van een rustige vakantie waarin je vooral wil genieten van zon, zee en strand? In Griekenland kan het allemaal! Met een aantal prachtige eilanden en geweldige toeristische faciliteiten zit er ongetwijfeld jouw ideale vakantie bij. Wil jij genieten van Griekse gezelligheid en lekker bijkomen aan een mooi strand met een lekker drankje erbij? Kies dan voor Griekenland!