VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE ITALIË

Op zoek naar jouw vakantie in Italië

Kies jouw bestemming in Italië


Vakantie in Italië

Al jaren is Italië een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder toeristen. Het aanbod is zeer divers. Van prachtige campings in een heerlijk gebied als het Gardameer tot mooie citytrips in een mooie Italiaanse stad en van eilandhoppen tot lekker luieren aan het strand. In Italië kan het allemaal. Vergeet bovendien niet de heerlijke Italiaanse keuken, want waar zijn de pizza's nu lekkerder dan in het land van de pizza zelf? Maak er een heerlijke vakantie van in Italië. Vanwege de gunstige ligging in de Middellandse Zee is het weer bovendien erg aantrekkelijk en maakt het van dit land een zeer fijne bestemming voor jouw vakantie!

In het noorden van Italie vind je het zeer populaire Gardameer. Dit meer is een van de vele meren die Noord-Italië rijk is, maar is zeker de bekendste. De combinatie van het meer, de prachtige natuur er om heen en de mooie campings en hotels in de directe omgeving, maakt van het Gardameer een zeer populaire vakantiebestemming. Ga je met je partner, je gezin of met vrienden? Rondom het Gardameer hoef je je geen moment te vervelen?

Italië is daarnaast een ideaal land voor een inspirerende citytrip. In de 'Laars van Europa' zijn tal van steden te vinden die de moeite meer dan waard zijn om eens een weekend of een midweek te verblijven. Denk aan Milaan, Rome, Turijn of Napels. Steden waar je de Italiaanse cultuur letterlijk kunt proeven en je ogen kunt uitkijken van al het moois dat je op deze trip zult tegenkomen. Ga jij de mooie hoofdstad Rome bezoeken? Als je een Roma Pass koopt krijg je korting op vele leuke attracties. Een andere echte aanrader is een Fly Drive reis door Toscane(Tip!). Deze prachtige regio laat je van Italië genieten op een heerlijke, ontspannen manier.

Wil jij Italië op zijn mooist zien en ook nog eens genieten van een heerlijke zonvakantie? Denk dan eens aan de schitterende eilanden die Italië te bieden heeft, namelijk Sardinië en Sicilië. Eilanden die erg populair zijn onder vakantiegangers en dat is niet onterecht. De eilanden zijn werkelijk prachtig en geven je een echt vakantiegevoel. Met prachtige havenstadjes en hele mooie accomedaties zijn dit een van de mooiste plekken van Zuid-Europa. Een vakantie naar Sardinië of Sicilië zul je niet snel vergeten.

Gardameer

Een prachtig meer in een heerlijke locatie. Vol met de leukste campings en hotels, om te genieten van een mooie vakantie. Lees meer..

Sicilië

Italiaans eiland in de Middellandse Zee met vele goudgele stranden en prachtige cultuur. Kom jij hier dit jaar ook genieten? Lees meer..

Sardinië

Ruim 1800 kilometer heerlijke kustlijn en natuur waar je u tegen zegt. Prachtig eiland voor een ultieme vakantie naar Itali?. Lees meer..

AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Itali�

Itali� wordt vanwege haar vorm ook wel de 'Laars van Europa' genoemd. Door haar zuidelijke ligging is het met name tijdens de zomermaanden erg goed vertoeven en dat maakt van Itali� een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Op slechts een uurtje of twee vliegen vanaf Nederland ben je al in het land van pizza en pasta. Maar het land heeft zoveel meer te bieden dan alleen het lekkere eten. Je kunt cultuur, natuur, gastvrijheid en goudgele zandstranden heerlijk combineren in Itali�. Wij weten zeker dat jij hier een heerlijke vakantie zult hebben.