VakantieCenter Blog Aanbiedingen
VAKANTIE SPANJE

Op zoek naar jouw vakantie in Spanje

Kies jouw bestemming in Spanje


Vakantie in Spanje

Spanje biedt verschillende mogelijkheden om een heerlijke vakantie te vieren! Hou je van gezellige campings of ben je meer van de uitdagende eilanden? Iedereen komt aan zijn trekken in Spanje. Verschillende regio's in Spanje bieden u tal van mogelijkheden. Zo heeft Spanje prachtige kustlijnen waar je de mooiste badplaatsen kunt vinden. Zo vind je in het noorden de Costa Brava met leuke bestemmingen als Blanes, Lloret de Mar en natuurlijk Barcelona. Niet ver van de Costa Brava vindt men de Costa Blanca, met ook weer prachtige stranden en de gezelligste dorpen en steden. Ideaal voor zowel een campingvakantie, een stedentrip of een strandvakantie! Zoek je het liever wat meer zuidelijk in Spanje? De zuidkust en oostkust heeft prachtige steden als Valencia en Sevilla. De moeite waard, voor zowel een vakantie als stedentrip.

Aan de oostkant van Spanje vind je de eilanden Ibiza en Mallorca. Beide prachtige eilanden waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Zowel Ibiza als Mallorca zijn gezellig, mooi en makkelijk bereikbaar. De eilanden bieden je een complete vakantie waar je zowel kunt ontspannen op prachtige stranden, maar ook kunt genieten van de prachtige natuur die er te vinden is. En dat allemaal op slechts twee uur vliegen van Nederland. In het zuiden van Spanje vind je bovendien nog een aantal prachtige steden. Zo vind je daar de stad Malaga, waarin je kunt genieten van een prachtig strand, heerlijke Spaanse gezelligheid en vaak mooi weer.

Wat verder weg van het vaste land, maar wel degelijk onderdeel van Spanje zijn de Canarische eilanden. Deze eilandengroep bestaande uit onder andere Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote liggen in de Atlantische oceaan ten westen van Marokko. Deze eilanden zijn uitermate geschikt voor de zonliefhebber, omdat het op deze eilanden het gehele jaar door mooi weer is. Ongetwijfeld dat u hier een heerlijke bestemming kunt vinden! Van strandvakanties tot citytrips en kampeervakanties, je vindt het allemaal in Spanje. Onze tip, neem eens een kijkje voor all-inclusive aanbiedingen naar Spanje op Allinclusive-Spanje.nl (voor de beste deals).

Costa Brava

Langgerekte stranden en de mooiste badplaatsen aan de Costa Brava. Campings en hotels, alles is ghier te vinden! Lees meer..

Costa Blanca

Een kustlijn van 244 kilometer en de mooiste stranden en steden zoals Benidorm en Alicante. Heerlijk vertoeven in deze regio! Lees meer..

Canarische Eilanden

Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en andere eilanden. Gegarandeerd mooi weer, prachtige omgeving en altijd wat te beleven. Lees meer..

Ibiza

Ibiza is meer dan alleen een feesteiland. Prachtige havenstadjes, echte Spaanse cultuur en veel gezelligheid. Lees meer..

Mallorca

Het drukbezochte Mallorca biedt voor ieder wat wils. Luie strandvakantie of actief het eiland verkennen? Het kan hier! Lees meer..

Barcelona

Misschien wel de meest bekende stad van Spanje. Winkelstraat Ramblas, de Sagrada Familia, FC Barcelona en nog veel meer. Lees meer..

AanbiedingenAanbiedingen


Vakantie Spanje

In Spanje vindt je altijd de vakantie die jou aanspreek. Ben jij een echte strandliefhebber, dan kun je terecht aan één van de vele kunststroken aan de oostkust of zuidkust van Spanje. Ben jij liever een actieveling die er van houdt om eilanden te verkennen? Bekijk dan eens Mallorca of Ibiza, of kijk een stuk zuidelijker naar de Canarische Eilanden. Maar ook voor de liefhebbers van een stedentrip kiezen graag voor Spanje. Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla zijn slechts enkele voorbeelden van steden die ooit gezien moet hebben!